Over ons

KNC is gestart in 2016 met een winkel gelegen in Vollezele.  De zaakvoerster Kristien Snoeck hecht veel belang aan de streek en begon dus met de verkoop van streekproducten waar men de smaak van de streek kon proeven.  Het heerlijk roomijs kan je afhalen en de seizoensgebonden ijstaartjes worden steeds aangepast. Om geschenken meer waarde te geven werd de decoratie van J-Line, Clayre & Eef en Dekoratief toegevoegd en zo kon ieder wel zijn meug vinden in deze winkel. In oktober 2020 werden er wat wijzigingen aangebracht en werd de Streekshop K&C opgericht tot een shop met tal van Pajotse producten met elk een verhaal. De Streekshop heeft maar liefst een assortiment van meer dan 50 ambachtelijke pralines die aangevuld worden met andere zoetigheden, koekjes, snoep, ontbijtartikelen  e.d.
Je kan er allerhande pakketten laten samenstellen al dan niet met alcoholische dranken.  Voor ieder wat wils en volgens elk budget.  Seizoensgebonden artikelen zoals chocolade van Sint of de Paashaas zijn ook aanwezig ten gepaste tijde.
Aangezien Kristien zelf vele jaren te kampen had met psoryasis en deze kwijt is geraakt dankzij de super huishoudartikelen van Masta werden deze ook nog aangevuld in de afdeling huishoudartikelen. Intussen ook uitgebreid naar de huidverzorgende producten.
Kristien staat steeds paraat om mensen met raad en daad bij te staan dus laat geen vraag onbeantwoord. Stuur gerust een mail naar kristien.snoeck@skynet.be
Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven, verenigingen,... Elk thema wordt met iedere aandacht bekeken om uw gift steeds speciaal te maken.
Ook voor communie,trouw, geboorte,verjaardag,.. kunnen wij je helpen zoeken naar gepaste geschenken.  Ook de ijstaarten naar ieders wens kunnen bezorgd worden.  Neem vrijblijvend een afspraak waarin we rustig jouw wens bespreken naar iets uniek.
Alvast bedankt voor jullie interesse en bestellingen. Wij verzorgen deze met grote zorg.
Kijk zeker ook naar onze streekpaketten die naar ieders wens samengesteld worden. Onze streekproducten worden verzameld uit het Pajottenland waar we samen de lokale producenten steunen bij aankoop van al het lekkers.  We zijn dan ook lid en ambassadeur van Pajottenland +
Onze Streekshop K&C te Vollezele is open van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 18u en za van 9 tot 16u of op afspraak