Chocoladefondue Puur

7,80

Excl. BTW: €7,80

Excl. BTW:
€7,80
Model:
chocoladefondue PUUR
Levertijd:
3-4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Ingredienten: suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaomassa, emulgator,lecithinen(SOJA), natuurlijk vanille aroma
kan ook sporen hebben van NOTEN.
Gewicht; 150g

Deze chocoladefondue smelt voor jou.

Het past goed bij al jouw favoriete dessertjes: marsmallows, koekjes, seizoensfruit (vers of gedroogd), roomijs. Voor de kids maak je leuke lolly’s met kleurrijke decoraties en figuren met deze chocoladefondue.

Vloeibare chocolade zonder moeite

Eenvoudig af te smelten in kokend water, oven of barbecue. Welke bereidingswijze je ook kiest, in slechts 15 minuten is je heerlijke chocoladefondue klaar. Bovendien, is onze chocoladefondue zeer praktisch en geen gedoe met schoonmaak.

* Met kokend water (au bain marie):

Breng water aan de kook en leg het blik in het kokend water. Laat het water doorkoken gedurende 15 min. Zorg dat het blik volledig onder water zit. Haal het blik uit het kokend water met een grijptang en laat het 2 min rusten. Open het deksel, roer en geniet van de heerlijke chocolade.

* In de oven:

Verwijder het plastic deksel en de brochure en zet het blik in de oven op de laagste temperatuur (ca 50 °C). Haal het blik uit de oven en schud eventueel ter controle of de chocolade goed afgesmolten is. Open het deksel, roer even om en geniet van de heerlijke chocoladefondue.

* Op de  barbecue:

Verwijder het plastic deksel en de brochure. Zet een inox kom of aluminium bakje met water op de barbecue rooster. OF bij een electrische BBQ Zet het gesloten blik in een kommetje het water. Afhankelijk van de barbecue temperatuur, zal de chocolade tussen 20 en 30 min afgesmolten zijn. Het waterbad niet rechtstreeks . Open het deksel, roer en geniet van de heerlijke chocoladefondue!

Meermaals smeltbaar en hersluitbaar!!

Is de chocolade niet volledig op? Geen nood. Plaats het deksel op het blik en zet het op een droge plek. (!niet in frigo) Wil je de chocoladefondue terug smelten dan kan je het in de oven plattsen op een lage temperatuur (ca 50 °C). Na 15 min is de chocolade terug vloeibaar. Goed roeren. Tip: Nadat de chocolade hard geworden is, kan je soms witte vlekken opmerken. Dit is perfect normaal, ze verdwijnen weer bij het afsmelten.

Wil je wat tijd doorbrengen met je familie of vrienden? Met deze chocoladefondue zal dit moment uniek, vrolijk en heerlijk maken!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder